OVER ONS

OVER ONS

Stichting Kanjers van Kenya is in 2017 opgericht door Hanneke Verloop, Mariëtte de Boer en Judith Oudshoorn. Onze stichting heeft als doel kansarme kinderen in en rondom Nairobi de mogelijkheid te bieden naar school te gaan. Wij zijn een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Onze ANBI status is goedgekeurd.

HOE GAAN WE DAT DOEN?

We werken samen met onze lokaal adviseur David Monari. David is er al 20 jaar betrokken bij het opzetten van scholen en weeshuizen voor de allerarmste kinderen in Kenya en hij kent als geen ander het klappen van de zweep. Er wordt gewerkt met een puntensysteem. Kinderen met voldoende punten kunnen naar de Secundary/High school. We selecteren in overleg met David de kinderen die voor sponsoring in aanmerking komen. In de sponsoring zit inbegrepen het schoolgeld, uniformen, boeken en onderdak. Dankzij David hebben we goed zich op betrouwbare scholen, met wie wij regelmatig contact onderhouden over de vorderingen van de kinderen.

STEUN EEN KANJER

We richten ons op kinderen op Secundary/High school. Dit is de opleiding na de Primary school en duurt 4 jaar. De kosten voor één jaar zijn ongeveer €800,00 per kind. Hier zit bij inbegrepen het schoolgeld, uniformen, boeken en onderdak. We zijn blij met iedere gift. Om de kinderen blijvend te kunnen ondersteunen heeft periodiek machtiging onze voorkeur. Zo blijft u betrokken bij onze kinderen. Via een nieuwsbrief houden wij u op de hoogte. Ook op onze website en Facebookpagina zullen we regelmatig een update geven hoe het met de kinderen gaat. Wilt u ons digitaal machtigen? Ga naar onze doneerknop.

WILT U ZELF EEN KIND SPONSOREN?

Het is ook mogelijk zelf een kind te sponsoren. Heeft u hier interesse in? Laat ons het weten.
Wij geven u graag meer informatie hierover.

ONZE KANJERS

  • Nophy

  • Ephy